Investeringer i kryptovaluta kræver ikke det helt store – men det kan dine afkast blive!

For mange mennesker er dét at købe store mængder af Bitcoin ikke en specielt tiltalende investeringsstrategi – og det er en skam! I de danske medier har de revolutionerende kryptovalutaer og ikke mindst datasikkerheds-teknologierne bag fået en ufortjent skeptisk medfart.

Der er nemlig god grund til at fokusere på de mange fordele ved bl.a. Bitcoin, og særligt det faktum, at du kan tjene nemme penge, hvis du investerer smart i kryptovaluta.

Facebooks Libra lover godt for alle kryptovalutaer

Tidligere på sommeren kom Facebook med nyheden om, at de vil introducere deres helt egen digitale kryptovaluta Libra til næste år – hvilket betyder at betaling med kryptovaluta vil blive en del af dagligdagen for de knap 2,4 mia. brugere verden over!

Denne udbredelse bliver uden tvivl en vigtig milepæl i den gængse brug af bl.a. Bitcoin som online betalingsmiddel, og resultatet vil forventet blive en stigende kurs på de mest populære kryptovalutaer. Samtidig med denne gode nyhed glæder mange sig over de kommende globale regulativer, som vil sikre at kursen på Bitcoin og andre kryptovalutaer stabiliseres, således at man ikke risikerer de hidtil sete, voldsomme kursudviklinger.

Disse lovende, meget nære fremtidsudsigter får efterspørgslen på investering i Bitcoin, Ethereum, IOTA og andre populære kryptovalutaer til at stige – sammen med kurserne. Derfor bør du gøre idé til virkelighed, hvis du gerne vil med på bølgen, mens du kun skal af med et ganske lille investeringsbeløb mod at få indbringende afkast.

Hvordan kommer du i gang med at tjene penge på Bitcoin?

Du behøver nemlig ikke være hovedrig for at få råd til at investere i fx Bitcoin, og de fleste investeringseksperter råder da også generelt til at du som begynder-investor blot starter med et realistisk beløb på omkring 5.000 kroner. Således kan du nemlig tjene hæderlige afkast ved salg af Bitcoin, samtidig med at du ikke sætter hus og hjem over styr.

For at være succesfuld investor skal du nemlig have lidt tålmodighed og akkumulere, eller løbende indsamle, dine mindre afkast ved køb og salg, så du står med en pænt voksende pulje. Det er klart, at du tjener stort på dine investeringer i kryptovaluta, hvis du så at sige investerer en masse af din tid i projektet – og hele tiden har en finger på pulsen og kan handle, når kursen er fordelagtig.

Den afgjort nemmeste måde at tjene penge på Bitcoin er derfor at benytte en smart investeringssoftware, der er specialiseret i kryptovaluta og som automatisk kan købe og sælge alt efter kursudviklingen. Den såkaldte “kryptorobot” høster altså gode afkast til dig, uden at du skal gøre det helt store.Læs en dansk anmeldelse af en af de mest populære kryptorobotter her hos siden coinbox.dk.